Bananen brownie

Ingrediënten 

Dit recept is voor 9 brownies:

  • 2 rijpe bananen
  • 200 gram suiker
  • 130 gram boter op kamer temperatuur
  • 100 gram pindakaas
  • 95 gram bloem
  • 40 gram cacao poeder
  • 1 theelepel vanille extract

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden.

Mix de boter in een keukenmachine romig. Voeg de bananen, suiker en vanille extract toe en meng tot een papje.

Doe nu de bloem, cacao en zout erbij en meng het tot een beslag. Doe het beslag in een ingevette en met bakpapier bekleden bakblik van 23 bij 23 cm (20 bij 20 werkt ook). Smelt de pindakaas en giet het op het beslag en roer het zigzaggen met de achterkant van een lepel door het beslag.

Bak de brownie in 25-30 minuten gaar.

Laat het volledig afkoelen voor je het aansnijd.

Eet smakelijk.