Braai pasta

Ingrediënten 

Dit recept is voor 2 personen.

  • Gedroogde Gnocchi 100 gram
  • Spek 50 gram
  • Halve ui
  • 3-4 kastanje champions
  • 1 blokje runderboullion
  • 4 eetlepel Zonnebloemolie
  • 600 ml water

optioneel: 100 ml Peperroomsaus met whisky

Geadviseerde whisky: Buffalo trace bourson 

Bereiding

Zet een gietijzeren koekenpan op de braai met een paar kooltje eronder en laat hem goed heet worden. Voeg dan de zonnebloemolie toe en laat deze heet worden.

Snij de ui in stukjes en breek de kastanje champions in stukjes.

Bak de spekjes en voeg de ui en kastanje champions toe. Laat het even bakken en verkruimel dan het boullionblokje boven de pan. Voeg nu het water toe en de gnocchi. Laat het water inkoken tot de gnocchi een mooie glace hebben.

Optioneel: Voeg de peperroomsaus toe en laat het even doorwarmen in de pan.

Haal het gerecht van het vuur en eet smakelijk.