Cannalloni in tomatensaus

Ingrediënten 

Dit recept is voor 4 personen.

  • 12 cannelloni
  • 400 gram gehakt
  • 50 gram geraspte parmazaanse kaas
  • 1 ei
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 700 ml gezeefde tomaat
  • 100 ml tomato frito
  • 75 gram geraspte belegen kaas
  • 1,5 eetlepel Italiaanse kruiden
  • Zout en pepper

Bereiding

Verwarm de braai of oven voor tot 200 graden.

Voeg het gehakt, ei, paneermeel, parmazaanse kaas, zout en pepper samen in een kom en kneed het goed door elkaar.

Meng de gezeefde tomaat, tomato frito, Italiaanse kruiden zout en pepper in een kom.

Vul de Cannalloni met het gehakt. Neem een ovenschaal en voeg een laagje saus toe. Leg de Cannalloni in de schaal. Doe de rest van de saus over de Cannalloni. Strooi nu de kaas erover.

Bak het geheel in 35 minuten gaar in de braai of oven.

Eet smakelijk.