contentstrategie

About


Sauerkraut LWC ontwikkelt content waarbij de eindgebruiker centraal staat. We noemen dit ‘linkwaardige content’ omdat deze content informatief, educatief, intrigerend, pakkend of opvallend is.

Team

Sauerkraut LWC is een netwerkorganisatie waarvan twee art directors en een strateeg managing partners zijn. Sauerkraut LWC is sterk in strategie, tactiek, design en het aansturen van mediaproducties. Sauerkraut LWC kan de strategische content adviezen ook geheel onder eigen vlag produceren. Sauerkraut LWC levert onder andere websites, animaties, magazines (print en tablet), boeken, apps, videos, events of een crossmediale mix hiervan, tegen een vaste (vooraf) afgesproken prijs.

Voor de productie wordt de meest geschikte professional ingezet. Hiermee garandeert Sauerkraut LWC de hoogst haalbare kwaliteit. Het belang van u als klant en uw product staan namelijk altijd centraal.

Visie

Op elk moment van de dag zijn er op internet miljoenen mensen actief op zoek naar informatie, entertainment en educatie. Ook jouw klanten zijn op zoek naar waardevolle content. Het online aanbieden van deze relevante content zorgt voor een positieve ervaring. Klanten ervaren toegevoegde waarde, omdat ze dankzij jou vinden wat ze zoeken.

Het aanbieden van de juiste content levert op lange termijn een enorm concurrentievoordeel op. Jouw merk wordt niet alleen gevonden, het wordt ook online gedeeld en verspreid via links, tweets, likes en thumbs-ups. Zo ontstaat een netwerk van online ambassadeurs. Zij zien de relevantie van een merk voor zichzelf en anderen. Dat is de werking van social media, het algoritme van Google en, gewoon, het menselijk gedrag.

Het online delen en verspreiden van content is voor zoekmachines een belangrijk signaal. Het geeft namelijk aan dat jouw merk een autoriteit is en daarom zal Google de content hoog ranken. Zo vinden nóg meer mensen jouw merk. Het is een zichzelf versterkende spiraal, gedreven door content. Iets waardevols geven waardoor je iets waardevols terug krijgt: “Give to get”.
 

Diensten

Sauerkraut LWC maakt websites, animaties, films en schrijft SEO-teksten voor het internet. 
Sauerkraut LWC maakt boeken, tijdschriften, huisstijlen, illustraties, foto's en kunst. Allemaal de moeite waard om te delen.
Sauerkraut LWC is altijd op zoek naar combinaties van ON en OFF: linkwaardige content. Dat zijn feitelijk alle uitingsvormen met de kracht gevonden te worden door jouw potentiële klanten.
 

Preferred partners

Werkwijze

Onze werkwijze is vastgelegd in het SLWC-wiel. Het Wiel bestaat uit 7 fasen die in het proces van het ontwikkelen van linkwaardige content van belang zijn: onderzoek, strategie, concept & creatie, richtlijnen, productie, evaluatie en optimalisatie. Zo haalt de opdrachtgever het maximale uit Sauerkraut LWC.

 

Stappenplan


Sauerkraut LWC onderzoekt waar de kansen liggen voor linkwaardige content binnen het domein van het merkverhaal.


Sauerkraut LWC ontwikkelt een visie op het merkverhaal en vertaalt dit naar formats en richtlijnen.


Sauerkraut LWC bedenkt concepten en werkt deze uit in een concreet voorstel voor tekst, beeld en vorm.


Sauerkraut LWC stelt gebruiksregels op waarbinnen het concept en de creatie gewaarborgd zijn.


Sauerkraut LWC verzorgt de productie van linkwaardige content.


Sauerkraut LWC evalueert samen met de opdrachtgever het doorlopen proces en bekijkt of er een optimaal resultaat is bereikt.


Sauerkraut LWC stuurt bij waar nodig, pakt de knelpunten aan en zorgt voor een optimale balans binnen het proces.